ИНДУКТИВЕН ДАТЧИК
COMUNELLO AC-240

ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ: 300.00лв

AC-240 е висококачествен индуктивен датчик на Илианския производител на автоматика COMUNELLO.