ПОДВИЖНА ПОДПОРА ЗА РАМО НА БАРИЕРА COMUNELLO AC-570

ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ: 60.00лв

AC-570 е висококачествена подвижна подпора за рамо на бариера на италианския производител на автоматика COMUNELLO.