КЛАВИАТУРА ЗА ДОСТЪП
COMUNELLO TACT

ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ: 60.00лв

Tact е висококачествена клавиатура за достъп на италианския производител на автоматика COMUNELLO.